Recycle uw vloer

Geef uw vloer een nieuw leven

Bij LVLNINE zetten we ons in voor duurzaamheid in elke fase van ons productieproces. Van het selecteren van milieuvriendelijke materialen tot het implementeren van energiezuinige productiemethoden, we streven ernaar om de impact op het milieu te minimaliseren. Door te kiezen voor een LVLNINE-vloer, kiest u voor een hoogwaardig product dat niet alleen uw ruimte verfraait, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Ons recyclingproces is van essentieel belang voor onze duurzaamheidsinspanningen. Wanneer een vloer niet langer in gebruik is of aan het einde van zijn levensduur is gekomen, halen wij deze gratis op om ervoor te zorgen dat de materialen op een verantwoorde en duurzame manier worden gerecycled.

Bekijk de voordelen

A title

Image Box text

De voordelen

Het recyclen van PVC-vloeren biedt een aantal belangrijke voordelen voor het milieu en de samenleving als geheel. Door PVC-vloeren te recyclen kunnen we aanzienlijke positieve effecten bereiken, waaronder het verminderen van afval, het hergebruiken van grondstoffen en het besparen van energie.

Ten eerste draagt het recyclen van PVC-vloeren bij aan het verminderen van afval. In plaats van dat afgedankte PVC-vloeren op stortplaatsen belanden en daar decennialang blijven liggen, kunnen ze worden verzameld en verwerkt tot nieuwe producten.

Een ander voordeel van het recyclen van PVC-vloeren is het hergebruik van grondstoffen. PVC-vloeren kunnen worden gerecycled en omgezet in nieuwe PVC-producten. Door gebruik te maken van gerecycled PVC kunnen we de behoefte aan nieuwe grondstoffen verminderen. Dit betekent dat er minder natuurlijke hulpbronnen, zoals aardolie, nodig zijn voor de productie van PVC-vloeren, waardoor de druk op het milieu wordt verminderd en de duurzaamheid wordt vergroot.

Daarnaast bespaart het recyclen van PVC-vloeren ook energie. Het produceren van nieuwe PVC-vloeren vereist aanzienlijke hoeveelheden energie, van het winnen van grondstoffen tot het fabricageproces zelf. Door PVC-vloeren te recyclen en de gerecyclede materialen te gebruiken, kunnen we de energiebehoefte aanzienlijk verminderen.

Registreer je vloer

1Gegevens
2Verkooppunt
3Overige vragen